Op zoek naar massage?

 
massage
Thai-massage Thermaalbad Arcen.
Traditionele Thaise massage is een behandeling met kenmerken van acupressuur, rekken en yoga. Het lichaam wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. U wordt gemasseerd met knieƫn en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Tijdens de Thaise massage wordt makkelijk zittende kleding gedragen en de massage vindt plaats op een futon en matras.
Direct een Massage Op zoek naar een massage? Ruime keuze in salons.
Op zoek naar een massage? Bekijk alle salons. Over Direct een Massage. Op Direct een Massage boek je gemakkelijk in minder dan een minuut een massage naar keuze in je eigen regio. Kies een behandeling naar keuze en geniet van de massage.
Massage to Move Voor klachtgerichte, ontspanningsmassage en massagetherapie. Massage to Move. round.
Deze massage is geschikt voor sporters die van een stevige massage houden en ook als je op zoek bent naar diepe ontspanning. Bij chronische pijnklachten kan deze massage verlichting brengen. Een hotstone massage is een massage waarbij verwarmde stenen worden gebruikt, waardoor een diepe ontspanning ontstaat.
Massage van Wel.
De bewuste ervaring maakt dat jij het een positief plekje kan geven en vervolgens in staat bent om de spanning van lichaam en geest los te maken. Een massage zonder bijbedoelingen. Een massage gewoon omdat het ontspant en dus lekker is.
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
Bijna al onze cursussen zijn MBO of HBO geaccrediteerd door de KTNO, de BATC, de NVST, de VIV, de VVET en de VBAG. Op elke cursuspagina kun je exact zien waarvoor de desbetreffende cursus is geaccrediteerd en voor welk niveau. Deze VakOpleidingen starten binnenkort.: VakOpleiding StoelMasseur op 5 woensdagen, start op 10 februari 2021. VakOpleiding KIOM Masseur op 15 maandagen, start op 1 maart 2021. VakOpleiding Shiatsu Therapeut op 24 dinsdagavonden, start op 18 januari 2022. Onze missie en visie. Wij willen de wereld mooier en zachter maken door mensen uit hun hoofd in hun lijf te brengen, weg van de jachtige samenleving, terug naar het gevoel en het Nu. Het is onze ambitie om door middel van onze cursussen en opleidingen te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met massage zodat aanraken en aangeraakt worden een standaard wordt in deze wereld.
Massage Binnenmaas, Thermen Binnenmaas s-Gravendeel.
Als u een massage vanuit Binnenmaas bij Thermen Binnenmaas boekt, kunt u kiezen uit de volgende soorten.: Op een met water gevuld kussen heerlijk ontspannen tijdens deze rug, nek en schoudermassage. Deze massage is speciaal voor zwangere vrouwen en voor iedereen die liever geniet van een massage liggend op de rug.
Massages Hotel van Oranje Noordwijk aan Zee.
Bij Beauty Oranje staat resultaat voorop. Of u nu kiest voor een intensieve sportmassage, een stimulerende bindweefselmassage of een ontspannende hotstone massage, uw wensen staan centraal in de gehele behandeling. Kies voor een heerlijke massage in de salon van Beauty Oranje.
Massages Leeuwerikhoeve.
De Lomi Lomi massage biedt de oplossing! Door de constante flow van de mooie, lange en vloeiende massage bewegingen ervaar je een diepe ontspanning en worden blokkades in de energie banen opgeheven. Er wordt niet alleen met de handen, maar vooral ook met de onderarmen gemasseerd.

Contacteer ons